RESTORAN

U okviru hotela se nalazi internacionalni ala cart restoran Riva.
Nalazi se na samom šetalistu sa terasom tik pored plaže. To je jedini restoran na centralnom dijelu petrovačke plaže koji se nalazi uz plažu.
Visoka stručnost , vrhunsko poznavanje kulinarstva i gastronomije, te dugogodišnje iskustvo u vođenju elitnih ugostiteljskih objekata vlasnika restorana, garancija su zadovoljstva naših gostiju.
Temeljen u korijenima svježih namirnica kontinenta i mora, kultni restoran Riva danas stvara klasična i raznovrsna jela osvježena modernim dodirom. Uz želju sa serviranjem ukusne hrane u fokusu kuhinje su čiste i jasne arome namirnica.
Uz želju da tradicionalnim desertima udahnemo novi život, osmislili smo kartu koja je odraz mediteranskog naslijeđa. Poslastice u Rivi savršeno zaokružuju ponudu jela i “tačka su na i” opuštenog ručka ili večere.
Restoran Riva je jedan od najsjajnijih bisera gastronomske ponude Budvanske rivijere. Uz klasičnu kuhinju nudi obilje svježih morskih plodova, školjki, škampi, riba i jastoga. Pored ribljih i mesnih specijaliteta u restoranu Riva možete probati širok izbor pića, paste i rižota.
Restoran 1
Restoran 2
Restoran 3
Restoran 4
Restoran 5
Restoran 6
Restoran 7
Restoran 8
Restoran 9
Restoran 10
Restoran 11
Restoran 12

Rivina karta pića sastavljena je od velikog izbora šampanjaca, domaćih i međunarodnih vina, do aperitiva i žestokih pića. Rivina ponuda je rezultat pažljivog odabira i stalne potrage za novim i uzbudljivim proizvodima. Karta se sastoji od više od 120 vinskih te 80 etiketa destilata. Naša stalna potraga za savršenim spojem s hranom gostima pruža povjerenje da dolaskom u Rivu uvijek mogu očekivati nove i iznenađujuće arome.

VINSKI PODRUM

Više od 40 godina jedan od najbogatijih vinskih podruma regije, nastavlja postavljati nove restoranske standarde. Vodeća crnogorska vina prirodno su osnova podruma, dok lista međunarodnih etiketa predstavlja ugledan pregled ključnih vinogradarskih regija.
Posebno mjesto u vinskom podrumu predstavlja kolecija Vinarije BUK, gdje sa ponosom predstavljamo VRANAC ( autohtona crnogorska sorta), MARSELAN (francuska sorta nastala ukrštanjem Caberne sovinjona i Crnog grenaza) i bijelo vino CHARDONNAY

prijavite se na newsletter

Prijavite se i budite uvijek u toku sa najnovijim i najpovoljnijim ponudama Hotela Riva
Ne brinite, mi nismo spameri!

društvene mreže

 

 

 

 

Kontakt

  • Obala bb; Petrovac; Crna Gora
  • +382 33 461339
  • + 382 68 059303
  • info@hotelriva.me
  • Mapa